Nationwide release date for Daryn’s Gym announced

Daryn’s Gym

The nationwide release date for the mocumentary comedy from writer-director, Brett Michael Innes, has just been announced!

Set in a family gym in Randburg, the film sees the lovable Daryn JNR pitted against the ruthless owner of a multi-national fitness centre as he fights to keep his family legacy alive. The film will be released on eVOD (https://watch.evod.co.za) on 1 December 2021 and will be available, nationwide, for everyone to enjoy.

DARYN’S GYM introduces audiences to newcomer Clifford Joshua Young, but also boasts a star-studded cast that includes local favourites Natasha Sutherland, Hlubi Mboya, Siv Ngesi, Deon Coetzee and Carla Classen, as well as a guest appearance by Shahan Ramikissoon.

Innes, who has lived in Randburg most of his life, says: “I actually used to work out at a large fitness franchise that was situated across the road from the gym, which inspired the film, for about fifteen years. I often wondered how this little gym managed to stay open next to such a big corporate, so it was really serendipitous that, when it came into production, we ended up filming it there.”

About his role in the mocumentary comedy, Young says: “This is a dream come true and came at a time that I really needed it. Outside of the film, I got to work with Brett, who is not only one of my best friends but also someone I have admired for a long time. He created the script to showcase my strengths and I really hope that the film gives audiences an injection of hope and fun.”

Other great news is that the film features an incredible theme song called DON’T STOP, written and performed by none other than the super-talented singer-songwriter, Loki Rothman. Rothman was also the composer for the film and the single will hit local radio stations this week!

“While theme songs are not something that happens a lot these days, I’ve always loved having them accompany a film as I feel like it’s a way of capturing the entire story into a musical time capsule of sorts,” says Innes. “A few days after Loki started working on the score, he sent me some lyrics that came to him and three seconds after pushing play I knew that we had found our track. It reflects the heart of the movie and is a summer jam that I’ve been playing on repeat since it landed in my inbox. DON’T STOP is the breath of fresh air that we all need after a year of lockdowns, loadshedding and winter”.

According to Rothman, it is the first time that he has released an 80’s pop style track like DON’T STOP. “It is always an exciting space for me to create theme songs for films that push me out of my comfort zone. After Brett sent me the film and brief to create instrumental 80’s style tracks for the film, this particular song inspired me to write some lyrics based on the story. There was never a plan or brief to write a theme song, but after sending a demo to Brett he responded back and said it was the title track of DARYN’S GYM and DON’T STOP was born”, says Loki.

This is the second time that Loki Rothman and Brett Michael Innes are working together on one of his feature films. Rothman also produced Margot Rothman’s cover of Toe Vind Ek Jou for Brett’s previous feature film, Fiela se Kind.

DON’T STOP is the perfect summer track for December and your gym playlist.

Pre-release links:
https://music.apple.com/us/album/dont-stop-official-theme-song-to-the-film-daryns-gym-single/1595608970?ls=1
http://open.spotify.com/album/5VTPiKFDauEbjVgIzgzBI8

Watch the trailer for DARYN’S GYM below and look out for it on eVOD (https://watch.evod.co.za) from 1 December 2021.

Watch the trailer here: https://www.youtube.com/watch?v=By_u3qlcIvE&feature=youtu.be

eVOD is eMedia’s latest online streaming service, which launched in August this year and allows viewers to watch subscription-free dramas, movies, and documentaries, with an option to upgrade for more premium viewing. “We are committed to our investment in local talent and locally produced entertainment”, says eMedia.

DARYN’S GYM is proudly presented by eVOD, in association with Nostalgia Productions and TMPC.


SOCIAL MEDIA LINKS:

DARYN’S GYM
Facebook: https://www.facebook.com/darynsgym
Instagram: @darynsgym
Hashtag: #darynsgym #weightsbeforedates #killemwithkindness
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt13582950

eVOD
Facebook: https://www.facebook.com/darynsgym
Instagram: @evod_sa
Hashtag: #eVOD


PUBLICITY & MARKETING:
@STARBURST PROMOTIONS #RealPeople #RealPublicity #RealResults
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaVrystellingsdatum aangekondig vir Daryn’s Gym

Die datum waarop die draaiboekskrywer en regisseur, Brett Michael Innes, se splinternuwe komedie landswyd vrygestel word, is pas aangekondig.

Hierdie rolprent speel af in ’n familiegimnasium in Randburg en vertel die storie van Daryn Jnr se struwelinge met die genadelose eienaar van ’n multinasionale fiksheidsentrum. Dit sal vanaf 1 Desember 2021 op eVOD beskikbaar wees (https://watch.evod.co.za) vir die hele land om te geniet.

DARYN’S GYM stel die nuweling, Clifford Joshua Young, aan gehore bekend, maar plaaslike gunstelinge soos Natasha Sutherland, Hlubi Mboya, Siv Ngesi, Deon Coetzee en Carla Classen is ook in die fliek te sien, asook Shahan Ramikissoon wat ’n gasverskyning maak.

Innes, wat in Randburg grootgeword het, sê: “Ek het vir ongeveer vyftien jaar by ’n groot, bekende fiksheidsentrum geoefen, wat oorkant die pad geleë was van die gimnasium wat die fliek geïnspireer het. Oor die jare, het ek gereeld gewonder hoe so ’n klein besigheid staande kan bly langs so ’n reuse nasionale maatskappy. Dit was dus die perfekte plek om die film te skiet.”

Oor sy rol in die skreeusnaakse kamma-dokumentêr, sê Young: “Hierdie is ’n droom wat bewaarheid is toe ek dit die meeste nodig gehad het. Buiten vir die fliek, het ek die geleentheid gekry om saam met Brett te werk. Hy is nie net een van my beste vriende nie, maar ook iemand wat ek al vir ’n lang tyd bewonder. Die draaiboek is spesifiek geskryf om my sterkpunte te komplementeer en ek hoop dat dit vir gehore ook hoop en plesier sal bring.”

Ander goeie nuus is dat die fliek met ’n ongelooflike temalied – DON’T STOP – spog uit die pen van die talentvolle sanger en liedjieskrywer, Loki Rothman. Rothman was ook verantwoordelik vir die klankbaan en die enkelsnit word dié week aan radiostasies bekendgestel!

“Alhoewel temaliedjies nie deesdae meer algemeen is nie, hou ek daarvan as ’n fliek een het, omdat dit ’n manier is om die storie in musiek vas te vang,” sê Innes. “’n Paar dae nadat Loki aan die klankbaan begin werk het, het hy vir my die liedjie gestuur om te luister en binne sekondes het ek geweet dat dit die temalied moes wees. Dit vang nie net die hart van die fliek vas nie, maar is ook ’n lekkerluister liedjie waarvan ek nie genoeg kan kry nie. DON’T STOP is die vars somersbriesie wat ons almal nodig het na ’n jaar van inperkings, kragonderbrekings en winter.”

Volgens Rothman is dit die eerste keer wat hy ’n tagtigspopstyl-liedjie soos DON’T STOP uitbring. “Dit is altyd opwindend om temaliedjies vir flieks te skep, omdat dit my uit my gemaksone kry. Nadat Brett vir my die fliek en opdrag gestuur het om aan ’n tagtigsklankbaan te werk, het een van die melodieë my geïnspireer om lirieke by te skryf om by die storie te pas. Dit was nooit die plan om ’n temalied te hê nie, maar nadat ek die liedjie vir Brett gestuur het, het hy die besluit geneem en dis hoe DON’t STOP gebore is,” sê Loki.

Dit is die tweede keer wat Loki en Brett saam werk aan een van sy flieks. Rothman het ook Margot Rothman se weergawe van Toe Vind Ek Jou vervaardig vir Brett se vorige treffer, Fiela se Kind.

DON’T STOP is die perfekte liedjie vir die somer en vir jou oefenspeellys.

Skakels na die liedjie:
https://music.apple.com/us/album/dont-stop-official-theme-song-to-the-film-daryns-gym-single/1595608970?ls=1
http://open.spotify.com/album/5VTPiKFDauEbjVgIzgzBI8

Kyk die lokprent vir DARYN’S GYM onder en kyk dit vanaf 1 Desember 2021 op eVOD (https://watch.evod.co.za).

Kyk die lokprent hier: https://www.youtube.com/watch?v=By_u3qlcIvE&feature=youtu.be

eVOD is eMedia se nuutste aanlyn-stromingsdiens, wat in Augustus vanjaar geloods is, waarop kykers sonder ’n maandelikse intekening dramas, rolprente en dokumentêre kan kyk met die opsie om op te gradeer na ’n premium-kykervaring. “Ons is passievol daaroor om in plaaslike talent en vervaardigde vermaak te belê,” sê eMedia.

DARYN’S GYM word met trots aangebied deur eVOD, in samewerking met Nostalgia Productions en TMPC.


SOSIALEMEDIASKAKELS:

Facebook: https://www.facebook.com/darynsgym
Instagram: @darynsgym
Hutsmerk: #darynsgym #weightsbeforedates #killemwithkindness
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt13582950

eVOD
Facebook: https://www.facebook.com/darynsgym
Instagram: @evod_sa
Hashtag: #eVOD


PUBLISITEIT & BEMARKING:
@STARBURST PROMOTIONS #RegteMense #RegtePublisiteit #RegteResultate
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za