Turn up the volume for new Zaan Sonnekus single

Zaan Sonnekus - Zonneblom

“The song is about how good music has been to me. Through the ups and down in life, it has always managed to lift my spirits and make me feel like I belong,” shares South Africa’s favourite rocker, Zaan Sonnekus about the meaning behind his latest hit.

TEN MINSTE VIR MY is a rock song with an upbeat vibe and meaningful lyrics that promises to make fans smile.

“I was alone in a bar one night. It felt like I was the only one there and like the DJ was playing his music just for me. I wondered if he also (like me) played music to lift people’s spirits. That evening he definitely manged to cheer me up,” the artist explains.

According to the Pretorian, with his long dark hair and artistic collection of tattoos, the track will appeal to listeners of all ages and it will invite them to sing and dance to the lyrics: “Asseblief Meneer sit harder die musiek, ten minste vir my…!” It will serve as therapy for those people who listen to great rock music, but also like to find the deeper meaning of the song with a positive message behind the lyrics.

TEN MINSTE VIR MY forms part of his album, Zonneblom, which was officially launched at the AfriForum Theatre in Pretoria. It was extremely well received by media, fans and the public and he regards it as one of the biggest highlights of his career so far.

Zaan, who grew up in Bloemfontein is currently busy working on concepts for more music videos and is planning to tour the country with his band. He is also part of Son Studios and Son Sound and is also co-owner of INNER INK, which manufactures hardened glass on an industrial level and does ceramic printing.

Following the release of his long-awaited debut album, Zaan Sonnekus – with his poetic lyrics and captivating and wld stage presence is on everyone’s lips.

TEN MINSTE VIR MY is the perfect release with the holidays around the corner and soon every student and fan will sing out loud: “Askies Meneer sit asseblief aan die musiek ….!”

The single is available on his album, ZONNEBLOM, download it here: https://linktr.ee/zaansonnekus

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook: https://www.facebook.com/ZaanSonnekus.music
Instagram: @Zaan_Sonnekus
Website: www.zaansonnekus.com
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCZIFQkm_94s3jtwi81kM_g
SoundCloud: https://soundcloud.com/zaan-sonnekus


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Gizela Arndt
Cell: 083 399 6869
E-mail: gizela@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaZaan Sonnekus stel nuwe enkelsnit vry!

“Die liedjie gaan oor hoe goed musiek vir my is. Deur al die hoogte- en laagtepunte in my lewe, het dit my nog altyd laat tuis en beter voel,” deel Suid-Afrika se gunsteling-rocker, Zaan Sonnekus, oor die betekenis agter sy nuutste enkelsnit, weereens uit sy eie pen.

TEN MINSTE VIR MY is ’n klipharde rocksnit met ’n goedvoel klank en alhoewel die lirieke diep betekenis het beloof dit om luisteraars te laat glimlag wanneer hulle dit vir die eerste keer hoor.

“Ek was een aand alleen in ’n kroeg om my kop ‘skoon’ te kry. Dit het gevoel asof ek die enigste mens daar is en asof die DJ besig is om net vir my musiek te speel. Ek het gewonder of hy nie net, soos ek, sy musiek speel om mense te laat beter voel nie. Daardie aand het hy my beslis laat beter voel,” vertel hy.

Volgens dié Pretorianer, met sy donker lokke en kunstige versameling tatoes, gaan luisteraars aanklank vind by die liedjie omdat dit hulle uitnooi om saam te sing en dans met: “Asseblief Meneer, sit harder die musiek… ten minste vir my..”. Dit is terapie vir diegene wat dieper luister en nodig het om op ‘n lekker klipharde rocksnit ’n mooi boodskap te vind.

TEN MINSTE VIR MY vorm deel van sy album, Zonneblom, wat onlangs amptelik by die AfriForum Teater in Pretoria vrygestel is. Die terugvoer is oorweldigend goed en media, aanhangers en publiek kan nie uitgepraat raak oor Zaan Sonnekus nie. Zaan beskou die aand van sy album se bekendsteling as die grootste hoogtepunt van sy musiekloopbaan sover.

Hy het in Bloemfontein grootgeword en is tans besig om aan nog musiek en video’s te werk en beplan om die land plat te toer saam met sy orkes. Hy is ook betrokke by Son Studios en Son Sound en mede-eienaar van ’n besigheid, INNER INK, wat op industriële vlak verharde glas vervaardig en keramiek-drukwerk doen.

Na die onlangse vrystelling van sy langverwagte debuut-album, is Zaan Sonnekus – met sy poëtiese lirieke en vurige verhoogpersoonlikheid op almal se lippe.

TEN MINSTE VIR MY is die perfekte liedjie met vakansie om die draai en binnekort gaan al wat ‘n student, jongmens en aanhanger hierdie woorde uitbasuin: “Askies Meneer sit asseblief aan die musiek…!”

Die liedjie is beskibaar op sy album, ZONNEBLOM, laai dit hier af: https://linktr.ee/zaansonnekus

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook: https://www.facebook.com/ZaanSonnekus.music
Instagram: @Zaan_Sonnekus
Webblad: www.zaansonnekus.com
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCZIFQkm_94s3jtwi81kM_g
SoundCloud: https://soundcloud.com/zaan-sonnekus


PUBLISITEIT & BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Gizela Arndt
Sel: 083 399 6869
E-pos: gizela@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za