Reggie Peace releases debut album

Reggie Peace - NUWE LEWE

Reggie Peace is finally releasing his long-awaited debut album, NUWE LEWE.

This year, Reggie Peace is celebrating a decade in the entertainment industry. To commemorate this huge milestone, he is finally releasing his long-awaited debut album, NUWE LEWE. NEW LIFE, which is definitely going to strengthen his place in the local music scene.

The album boasts twelve exciting original songs (English and Afrikaans) and three bonus tracks from various genres, ranging from Gospel to RNB, Hip-Hop, Dance and Soul. “I have been planning and working on this album for more than a year and feel so blessed to finally make this dream come true. It is the biggest project of my life, and I am thankful for each person who has supported me on this journey,” shares the twenty-eight-year-old artist from Schauderville in Port Elizabeth.

He adds that the title symbolises a new chapter in his life. “Out with the old and in with the new. It is time for a new Reggie, a new mindset and a new acceptance of myself and where I come from. God has given me a second chance and I want to make the best of it.”

In addition to a few impressive songs from his own pen, the album also features several powerful collaborations with the likes of Romie Boy, Just J, Khanyisizwe Nkosi and Petronel Baard. He was also lucky enough to have two brilliant producers, DJ Darkness (a.k.a. Calvin Botha who produced 10 songs) and Wesley West (a.k.a. Wesley van der Westhuizen who produced 2 songs) on board to spice things up.

The musician explains that it is difficult to choose only one favourite song on the album and admits that he especially enjoyed working on Nuwe Lewe (which features both of his brothers), Genade (produced by Wesley West) and Forever. “I want my music to inspire and motivate fans to dance, live, love and think… because life is short.”

Reggie Peace, a.k.a. Reginald Hufkie, is a popular South African actor, musician, scriptwriter and songwriter. He shot to fame in 2019 after landing roles in productions such as the Silver Screen Award-winning short film, Cowboy Dan (2018), Generations: The Legacy (Luke), Die Spreeus and Huis Lelieveld (Spanner). Over the years he has been part of several successful stage productions, adverts and television shows.

In 2013, he was part of the gospel group, Gospel Goes Beyond, which had a record deal with Zinto Records. He was also in a Hip-Hop / RNB group called Peacemaker, after which he decided to pursue a solo career in 2018. He is best-known for songs like Frequency, Do It – Peacemaker, Hoekom?, Kos Op Die Tafel (KODT), All That Matters, Better, Move, The Struggle is Over and In Die Vlei, which featured in the Afrikaans series, Arendsvlei.

Aside from working on his new album, the versatile entertainer is also writing a movie script, acting and doing motivational speaking. His dream is to create memorable South African stories through all mediums possible and is grateful for the success he has achieved with his music locally and abroad.

“My first album allowed me to showcase different aspects of my personality and it was important to include content that is honest, authentic and creative… to tell my story in a way that everyone can relate to,” he concludes. 

The album is now available on all digital platforms.  Download it here: https://distrokid.com/hyperfollow/reggiepeace/nuwe-lewenew-life

TRACK LIST

Nuwe Lewe ft. Just J and Romie Boy

Where Is?

Haal Asem

African Queen ft. Khanyisizwe Nkosi and Petronel Baard Nader Distraction Forever ft. Peacemaker Genade The Struggle Is Over Don’t Worry As Die Son Opkom ft. Romie Boy Is Jy Nca? 

BONUS TRACKS

Trou Met My

Feisty en Souserig

In Die Vlei  

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook: https://www.facebook.com/ReggiePeaceInt/
Instagram: @reggiepeace


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaReggie Peace stel debuut album vry!

Reggie Peace stel uiteindelik sy langverwagte debuut-album, NUWE LEWE, vry!

Vanjaar is Reggie Peace al ’n dekade in die vermaakbedryf. Om hierdie mylpaal te vier, stel hy uiteindelik sy langverwagte debuut-album, NUWE LEWE. NEW LIFE, vry en dit gaan beslis sy plek in die plaaslike musiekmark  verstewig. 

Die album bestaan uit twaalf opwindende oorspronklike snitte (Engels en Afrikaans) en drie bonussnitte in verskillende genres, wat wissel van gospel en RNB tot kletsrym, dans- en Soul-musiek. “Ek werk en beplan al vir meer as ’n jaar aan die album en voel geseënd dat hierdie droom uiteindelik waar word. Dit is sover die grootste projek van my lewe en ek is dankbaar vir elkeen wat my bygestaan het op hierdie reis” deel die agt-en-twintig-jarige ster van Schauderville in Port Elizabeth.

Hy voeg by dat die titel ’n nuwe hoofstuk in sy lewe verteenwoordig. “Uit met die oud en in met die nuut. Dit is tyd vir ’n nuwe Reggie, ’n nuwe manier van dink, en ’n nuwe aanvaarding van myself en waar ek vandaan kom. God het my lewe vernuwe en ek gaan die beste daarvan maak.”

Buiten vir die indrukwekkende snitte uit sy eie pen, het hy ook saam met name soos Romie Boy, Just J, Khanyisizwe Nkosi en Petronel Baard gewerk op die album. Hy was ook gelukkig genoeg om twee briljante vervaardigers, DJ Darkness (oftewel Calvin Botha, wat tien liedjies vervaardig het) en Wesley West (oftewel Wesley van der Westhuizen, wat twee liedjies vervaardig het) aan boord te hê om dinge nog meer interessant te maak.

Die musikant verduidelik dat dit moeilik is om ’n gunsteling-liedjie uit te sonder, maar erken dat Nuwe Lewe (saam met sy broers), Genade (deur Wesley West vervaardig) en Forever hom na aan die hart lê. “Ek wil hê my musiek moet mense inspireer en motiveer om te dans, leef, lief te hê en te dink… want die lewe is kort.”

Reggie Peace, oftewel Reginald Hufkie, is ’n gewilde Suid-Afrikaanse akteur, musikant, draaiboek- en liedjieskrywer. Hy het in 2019 amptelik begin naam maak nadat hy prominente rolle losgeslaan het in produksies soos die Silwerskermbekroonde kortfilm, Cowboy Dan (2018), Generations: The Legacy (Luke), Die Spreeus en Huis Lelieveld (Spanner). Sedertdien was hy te sien in verskeie suksesvolle verhoogproduksies, advertensies en televisiereekse.

In 2013 was hy deel van die gospelgroep, Gospel Goes Beyond, wat ’n platekontrak by Zinto Records gehad het. Daarna was hy in ’n Kletsrym- / RNB-groep met die naam Peacemaker, waarna hy in 2018 besluit het om ’n solo-kunstenaar te word. Hy is bekend vir liedjies soos Frequency, Do It – Peacemaker, Hoekom?, Kos Op Die Tafel (KODT), All That Matters, Better, Move, The Struggle is Over en In Die Vlei, wat deel was van die Afrikaanse reeks –  Arendsvlei – se temamusiek.

Wanneer hy nie besig is om aan sy nuwe album te werk nie, is hierdie veelsydige vermaaklikheidskunstenaar besig om ’n draaiboek te skryf, toneel te speel en motiveringspraatjies te doen. Sy droom is om onvergeetlike Suid-Afrikaanse stories te skep in alle mediums wat hy tot sy beskikking het en is dankbaar vir die sukses wat sy musiek sover plaaslik en internasionaal bereik het. 

“My eerste album deel verskeie kante van my persoonlikheid en daarom was dit belangrik om inhoud te kies wat opreg, eerlik en kreatief is… om ’n storie te vertel waarby almal kan aanklank vind,” sluit hy af.

Die album is nou beskikbaar op alle digitale platforms. Kry dit hier: https://distrokid.com/hyperfollow/reggiepeace/nuwe-lewenew-life

LYS VAN SNITTE

Nuwe Lewe met Just J en Romie Boy

Where Is?

Haal Asem

African Queen met Khanyisizwe Nkosi en Petronel Baard Nader Distraction Forever met Peacemaker Genade The Struggle Is Over Don’t Worry As Die Son Opkom met Romie Boy Is Jy Nca? 

BONUSSNITTE

Trou Met My

Feisty en Souserig

In Die Vlei  

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook: https://www.facebook.com/ReggiePeaceInt/
Instagram: @reggiepeace


PUBLISITEIT & BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za