Bookings now open for Kaalgat Karel film

Kaalgat Karel

The wait is finally over! Boondogle Films’ highly anticipated streaking comedy, KAALGAT KAREL is hitting local cinemas this Friday (24 September) and ticket sales are now open!

Book now to avoid disappointment:

Ster-Kinekor bookings: https://www.sterkinekor.com/details/HO00002123/kaalgat-karel

NuMetro bookings: https://numetro.co.za/movie/5757/

KAALGAT KAREL tells the heart-warming story of Karel Venter (Francois Jacobs), a thirty-year-old guy who loves the thrill of streaking during sports matches. He falls head-over-heels for the paramedic and single mom, Rita (Christia Visser) who treats him after a streak gone wrong, but she seems to have no interest in his streaking shenanigans.

This tummy-tickling Afrikaans motion picture, featuring English sub-titles, has already impressed overseas critics and movie enthusiasts and won awards at several prestigious international film festivals, including Best Feature Film, Best Romantic Comedy, Best Produced Feature Film Screenplay and Best International Production.

“It has been super-frustrating having to postpone the release of KAALGAT KAREL twice. But the new timing is excellent,” says director Meg Rickards, who co-wrote and produced the feature with husband Paul Egan. “We think a fun fliek is more needed than ever, because the past eighteen months have been full of sadness and loss, and we are excited to share this one with South Africans.”

In addition to a catchy theme song, Altyd Op Vakansie by Jack Parow and Loki Rothman, the movie also boasts a star-studded cast that includes Siv Ngesi, Tracey-Lee Oliver, Rosebelle Clasen, Eden Classens and popular comedian Schalk Bezuidenhout.

KAALGAT KAREL is the perfect way to kick off this heritage weekend. Don’t miss it!

The film is locally distributed by Filmfinity (Pty) Ltd. and was produced in cooperation with kykNET, the Eastern Cape Development Corporation (ECDC), the Eastern Cape Provincial Arts and Culture Council (ECPACC), the Department of Trade and Industry (DTI) and its brand integration partners, Galito’s, Red Alert and the Hathaway Group of Guesthouses.

Watch the trailer here: https://youtu.be/8_hGAiPX5GI

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook: https://www.facebook.com/KaalgatKarel
Instagram: @kaalgatkarel
Twitter: @kaalgatkarel
Hashtag: #KaalgatKarelFilm


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaBesprekings vir Kaalgat Karel nou oop!

Die wag is uiteindelik verby! Boondogle Films se langverwagte kaalnael-komedie, KAALGAT KAREL, is vanaf Vrydag (24 Sept) in plaaslike bioskope!

Die wag is uiteindelik verby! Boondogle Films se langverwagte kaalnael-komedie, KAALGAT KAREL, is vanaf hierdie Vrydag (24 September) in plaaslike bioskope te sien en kaartjies is nou beskikbaar!

Bespreek nou om teleurstelling te voorkom:

Ster-Kinekor-besprekings: https://www.sterkinekor.com/details/HO00002123/kaalgat-karel

NuMetro-besprekings: https://numetro.co.za/movie/5757/

KAALGAT KAREL vertel die storie van Karel Venter (Francois Jacobs), ’n dertigjarige kaalnaeler, wat die opwinding en aandag wat hy by sportgeleenthede kry geniet! Hy raak halsoorkop verlief op die paramedikus en enkelma, Rita (Christia Visser) wat hom behandel nadat ’n kaalnaelsessie skeefloop, maar dit is duidelik dat sy glad nie belangstel in sy bedrywighede nie.

Hierdie skreeusnaakse Afrikaanse rolprent, met Engelse onderskrifte, het reeds wêreldwyd presteer en toekennings by verskeie internasionale rolprentfeeste ingepalm, waaronder Beste Speelfilm, Beste Romantiese Komedie, Beste Vervaardigde Rolprentdraaiboek en Beste Internasionale Produksie.

“Dit was baie frustrerend om KAALGAT KAREL se vrystelling twee keer uit te stel. Meer die tydsberekening is nou perfek,” sê regisseur Meg Rickards, wat die film geskryf en vervaardig het saam met haar man, Paul Egan. Ons dink ’n prettige fliek is net wat almal nodig het na die hartseer en verlies van die afgelope agtien maande en is opgewonde om dit met Suid-Afrikaners te deel.”

Buiten vir die opgewekte temalied, Altyd Op Vakansie, deur Jack Parow en Loki Rothman, spog die fliek ook met ’n sterbelaaide rolverdeling, waaronder Siv Ngesi, Tracey-Lee Oliver, Rosebelle Clasen, Eden Classens en die gewilde komediant, Schalk Bezuidenhout.

KAALGAT KAREL is die perfekte manier om Erfenisnaweek mee af te skop. Moet dit nie misloop nie!

Die fliek word plaaslik versprei deur Filmfinity (Edms) Bpk. en is vervaardig in samewerking met kykNET, die Oos-Kaapse Ontwikkelingskorporasie (OKOK), die -Kaapse provinsiale kuns-en-kultuurraad (ECPACC), Departement van Handel en Nywerheid (DTI), en handelsmerkvennote Galito’s, Red Alert en die Hathaway-gastehuisgroep.

Kyk die lokprent hier: https://youtu.be/8_hGAiPX5GI

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook: https://www.facebook.com/KaalgatKarel
Instagram: @kaalgatkarel
Twitter: @kaalgatkarel
Hutsmerk: #KaalgatKarelFilm


PUBLISITEIT EN BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za