Esté Gross & Len Muller releases music video

Esté Gross & Len Muller releases music video

A music video of Hemelruim, featuring Len Muller as guest artist, has just been released and is already taken the internet by storm.

The successful release of her latest single, has shown that well-known broadcaster, newsreader, compiler and columnist, Esté Gross is a songwriter and musician to be reckoned with.

HEMELRUIM has not only been playlisted by major radio stations across the country, but has also featured on several hit parades and recently secured the number one spot on Radio Kansel’s charts.

A music video of this beautiful song, featuring Len Muller as guest artist, has just been released and is already taken the internet by storm.

Three storylines are combined in this video, directed by Jana van Deventer of Duck Soup Productions, to convey the message that you should stop procrastinating and start pursuing your dreams.

“The three people in the video must find hope and courage to pursue their dreams. They must go out and gather their own manna for the day,” she explains. “Light plays an important part in the video and we spent most of the day chasing the sun to get the perfect shots for specific scenes.”

According to the singer, the pandemic and fact that different locations were needed, complicated the filming process. “Len and I couldn’t get together for the shoot. My scenes were filmed at a house in Pretoria and Leslie van Wyk shot Len’s at his house in the Cape. Mattheüs, who plays the cellist, also had to film at different locations, including the Pierneef Theatre and a grocery shop.” 

Watch the video here: https://youtu.be/ql80RPpcxHI

Esté met Len, a respected musician and songwriter, while interviewing him for her series, Hier en Anderkant die Blouberge. They immediately hit it off, after which she approached him to record a song with her.

HEMELRUIM follows in the footsteps of her debut single, Lig, which was released in 2019.

For this versatile woman, singing is as natural as breathing and she had formal musical training at university for two years. Although she initially concentrated on her current career, her passion for music persisted and she decided that the time was right to start a new chapter by focusing more on her music.

Esté is currently busy writing new songs and wants to release more of her own music in the future, take on more collaborative opportunities and be involved in the conceptualisation of several music productions.

HEMELRUIM is available on all digital platforms.

Download it here: https://song.link/za/i/1571305829

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook: https://www.facebook.com/EsteGrossPublic
Instagram: @EsteGross1
Twitter: @EsteGross
YouTube: EsteGross


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Gizela Arndt
Cell: 083 399 6869
E-mail: gizela@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaEsté Gross & Len Muller reik musiekvideo uit!

’n Musiekvideo van Hemelruim, wat Len Muller as gaskunstenaar saam met haar sing, is pas vrygestel en is binnekort op die kassie te sien!

Die bekende omroeper, nuusleser, programsamesteller en rubriekskrywer, Esté Gross, het met haar nuutste enkelsnit bewys dat sy ook ’n musikant en liedjieskrywer is om mee rekening te hou.

HEMELRUIM word nie net landswyd deur groot radiostasies gespeel nie, maar het ook op verskeie trefferparades verskyn en onlangs die nommer een posisie op Radiokansel se trefferlys beklee.

’n Musiekvideo van hierdie pragtige lied, wat Len Muller as gaskunstenaar saam met haar sing, is pas vrygestel en is binnekort op die kassie te sien!

Drie storielyne word in hierdie video, met Jana van Deventer van Duck Soup Productions as regisseur, gekombineer om die boodskap weer te gee dat jy die droom wat in jou hart is moet uitleef en nie uitstel nie.

“Die drie mense in die video moet elkeen hulle eie pad volg om hoop en oortuiging te vind om hulle drome na te jaag en uiteindelik self uitgaan om manne vir die dag te gaan optel,” verduidelik sy. “Lig en skaduwee was ’n sentrale tema en het ’n groot rol gespeel in die skiet van die video. Ons het net een dag gehad en was behoorlike sonjagters, om die son op die regte oomblik te vang vir ’n spesifieke toneel.” 

Volgens haar, het die pandemie en die feit dat die storielyne op verskillende plekke afspeel, die opname van die video effens moeiliker gemaak. “Ek en Lennie kon nie bymekaar kom om die video te skiet nie. My gedeelte is in ’n huis in Pretoria verfilm en syne by sy huis in die Kaap (deur Leslie van Wyk). Mattheüs, wat die rol van die tjellis speel, se storielyn het ook op verskeie plekke afgespeel onder andere in die Pierneefteater en ’n groentewinkel.”

Kyk die video hier: https://youtu.be/ql80RPpcxHI

Len, ’n bekende musikant en liedjieskrywer, en Esté het ontmoet toe sy met hom in haar musiekreeks Hier en Anderkant die Blouberge, gesels het. Hulle het dadelik gekliek, waarna sy hom genader het om saam met haar ’n liedjie op te neem.

HEMELRUIM volg in die voetspore van haar debuut-enkelsnit, Lig, wat in 2019 vrygestel is.

Vir dié veelsydige vrou, is sing soos asemhaal en sy het reeds op Universiteit formele sangopleiding ontvang. Alhoewel haar huidige loopbaan, wat sover baie hoogtepunte opgelewer het, tot onlangs haar hooffokus was, het sy besluit dat die tyd reg is om meer aandag aan haar musiek te gee.

Esté is tans besig om nog liedjies te skryf en wil in die toekoms meer van haar eie musiek vrystel, nog saamwerkgeleenthede aanpak en betrokke raak by die konseptualisering van uiteenlopende en ’n verskeidenheid van musiekproduksies.

HEMELRUIM is op alle digitale platforms beskikbaar.

Kry dit hier: https://song.link/za/i/1571305829

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook: https://www.facebook.com/EsteGrossPublic
Instagram: @EsteGross1
Twitter: @EsteGross
YouTube: EsteGross


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za