Jan Blohm releases Nonnie music video

Jan Blohm

The music video, directed by renowned sculptor, artist and videographer – Lionel Smit – is very simplistic.

Jan Blohm has mastered the art of captivating audiences… whether it being with his captivating lyrics, striking melodies, unique voice, exceptional artwork or incredible music videos… like the one he has just released.

NONNIE, his latest single, is the next part of the fascinating story that this talented musician is telling with his latest album and was produced in association with John Masser.

The music video, directed by renowned sculptor, artist and videographer – Lionel Smit – is very simplistic and is about the longing that the storyteller experiences when the light of Jenny (Nonnie for her parents)’s family home shines brightly through his bedroom window and makes it impossible for him to sleep. “The song also represents the point where Jenny becomes a writer and we also portray this in the video,” shares Jan. “This is the next part of the story we are telling with the album.”

According to him, it was the first music video ever to be recorded at his home in Gordon’s Bay, in the studio where he paints, but he also finds it very appropriate seeing that the song is close to his heart.

Watch the video here: https://youtu.be/QweyCXius4c

NONNIE follows in the footsteps of chart-topping hits like Jenny, Ou Karoo and Levi Jeans, which can still be heard on the radio.

These tracks form part of his concept album, Jenny, which he describes as the story of two teenagers who lives in a small conservative railway town (De Aar) in the 1980s that is told in twelve songs and can be filmed like a movie.

Jan, with his poetic rock music, made his debut in the local music scene in 2004 and has since become a household name.

His plans for the rest of the year includes staying safe and creating new artwork. “There are a few exciting things happening at our shop, Blohmhuis, in Strand that I am part of, and I am also busy writing new music.”

NONNIE is now available on all digital platforms and can be downloaded here: https://lnk.to/qWJR7gaL

SOCIAL MEDIA LINKS
Facebook: https://www.facebook.com/janblohmfanpage/
Instagram: @janblohm2020
Twitter: @JanBlohm


PUBLICITY & MARKETING
Starburst Promotions
Gizela Arndt
Cell: 083 399 6869
E-mail: gizela@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.zaJan Blohm se Nonnie kry ‘n musiekvideo!

Die musiekvideo, waarvan die bekende beeldhouer, kunstenaar en videograaf – Lionel Smit – die regisseur is, is baie simplisties

Jan Blohm het lankal reeds die kuns bemeester om bewonderaars se harte vas te vang… hetsy met sy boeiende lirieke, treffende melodieë, storieverteller-rasperstem, besonderse kunswerke of uitsonderlike musiekvideo’s… soos die een wat hy pas vrygestel het.

NONNIE, sy nuutste enkelsnit, is die volgende gedeelte van ’n boeiende verhaal wat dié talentvolle musikant met sy nuutste album vertel en is deur hom en John Masser vervaardig.

Die musiekvideo, waarvan die bekende beeldhouer, kunstenaar en videograaf – Lionel Smit – die regisseur is, is baie simplisties en gaan oor die verlange wat die storieverteller in die aand ervaar wanneer die lig van Jenny (Nonnie vir haar ouers) se gesin se huis helder deur sy kamervenster skyn en hy nie kan slaap nie. “Die liedjie is ook eintlik die punt waar Jenny ’n skrywer raak en ons beeld dit uit in die video,” verklap Jan. “Dit is dus die volgende gedeelte van die storie wat ons in die album vertel.”

Volgens hom, is dit die eerste keer wat hy ’n musiekvideo opneem by sy huis in Gordonsbaai, in die ateljee waar hy verf, maar hy meen ook dat dit baie gepas is aangesien hierdie liedjie hom na aan die hart lê.

Kyk die video hier: https://youtu.be/QweyCXius4c

NONNIE volg in die voetspore van Jenny, Ou Karoo en Levi Jeans wat almal bo-aan die treffersparades gekuier het en steeds oor die radio gehoor kan word.

Al die liedjies vorm deel van die konsep-album, Jenny, wat hy beskryf as ’n verhaal van twee tieners wat in die 1980’s in ’n klein konserwatiewe spoorwegdorpie (De Aar) woon, wat hy in twaalf liedjies vertel en wat verfilm kan word soos ’n fliek.

Jan, met sy poëtiese rockmusiek, het in 2004 sy debuut gemaak in die Afrikaanse musiekbedryf en het sedertdien diep in die harte van sy aanhangers gekruip.

Sy planne vir die res van die jaar is om veilig te bly een aan te hou skep. “Daar is opwindende dinge wat gebeur by ons winkel, Blohmhuis, in die Strand waarby ek baie betrokke is en ek is ook besig om nuwe musiek te skryf.”

NONNIE is tans op alle digitale platforms beskikbaar en kan hier afgelaai word: https://lnk.to/qWJR7gaL

SOSIALEMEDIASKAKELS
Facebook: https://www.facebook.com/janblohmfanpage/
Instagram: @janblohm2020
Twitter: @JanBlohm


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za