Jan Blohm is back with a new single – Nonnie

Jan Blohm - Nonnie

Jan Blohm continues Jenny’s story with his latest single Nonnie.

Few musicians have managed to capture the hearts of fans the way Jan Blohm has. His 2020 concept album, Jenny, tells the story of two teenagers who lives in the small conservative railway town, De Aar, in the 1980s and since its release listeners have enjoyed seeing the story unfold. 

With his latest single, NONNIE, he shares the next piece of this captivating puzzle. “Jenny’s parents used to call her NONNIE and this single is the next chapter in her story. It is another song that the young man across the street writes because he misses her,” the singer explains about the song that he produced with John Masser and Vonk Musiek.

According to him, the message behind the fourth release from his latest album, is to hold on to the feeling of first love. “I feel that you can always revisit those feelings and that it is the fear of getting hurt that prevents us from looking at love with child-like innocence.”  

NONNIE follows in the footsteps of chart-topping hits like Jenny, Ou Karoo and Levi Jeans, which can still be heard on the radio.

Jan Blohm has been continuously revolutionizing the Afrikaans rock scene since making his debut in 2004 with the album, Melkstraat Confessions.

With NONNIE he continues strengthening his place in the hearts of local music lovers.

Download the song here: https://lnk.to/qWJR7gaL

SOCIAL MEDIA LINKS
Facebook: https://www.facebook.com/janblohmfanpage/
Instagram: @janblohm2020
Twitter: @JanBlohm


PUBLICITY & MARKETING
Starburst Promotions
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za


Jan Blohm is terug met ‘n nuwe enkelsnit, Nonnie!

Jan Blohm vertel Jenny se verhaal verder met nuwe enkelsnit, Nonnie!

Daar is min musikante wat dit regkry om met die hart te praat soos Jan Blohm. In 2020 het hy ’n konsep-album vrygestel, met die naam Jenny, waarmee hy graag die verhaal wou vertel van twee tieners wat in die 1980’s in die klein konserwatiewe spoorwegdorpie, De Aar, woon en sedertdien geniet bewonderaars om te hoor hoe dié storie ontvou.

Met sy nuutste enkelsnit, NONNIE, val ’n volgende deel van hierdie interessante legkaart in plek. “NONNIE is wat Jenny se ouers haar genoem het en vertel nog ’n stukkie van haar storie. Dit is nog ’n liedjie wat die jongman oorkant die pad vir haar skryf wanneer hy na haar verlang,” verduidelik Jan oor dié liedjie wat deur hom en John Masser vervaardig is en waarvan die produksie deur Vonk Musiek behartig is.

Volgens hom, is die boodskap agter die vierde vrystelling vanaf sy album dat ’n mens moet vashou aan daai gevoel van eerste liefde. “Ek voel dat ’n mens altyd kan teruggaan na daardie gevoelens toe en dat dit net vrees vir seerkry is wat jou daarvan weerhou om met die onskuld van ’n kind na liefde te kyk.”

NONNIE volg in die voetspore van Jenny, Ou Karoo en Levi Jeans wat almal bo-aan die treffersparades gekuier het en steeds oor die radio gehoor kan word.

Jan Blohm draai reeds die Afrikaanse rockwêreld op sy kop sedert hy in 2004 sy debuut gemaak het met sy album, Melkstraat Confessions, en hy het nog geensins opgehou om ’n omwenteling in die musiekbedryf te veroorsaak nie.

Met NONNIE verstewig hy weereens sy plek in plaaslike musiekharte.

Laai die liedjie hier af: https://lnk.to/qWJR7gaL

SOSIALEMEDIASKAKELS
Facebook: https://www.facebook.com/janblohmfanpage/
Instagram: @janblohm2020
Twitter: @JanBlohm


PUBLISITEIT & BEMARKING
Starburst Promosies
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za