Reggie Peace releases powerful new single

Reggie Peace - THE STRUGGLE IS OVER

The song has to do with our current situation. Depression and mental issues are worse than ever, and THE STRUGGLE IS OVER addresses these problems.

The Covid-19 pandemic has left many devastated over the past few months and it is ongoing. For many, it has become a struggle for survival – physically, financially and especially mentally. Reggie Peace found hope in Proverbs 23:7 and with his brand-new powerful single, THE STRUGGLE IS OVER, he brings encouragement during these difficult times.

This single is the eighth original song (of which 4 already released to radio) written by the artist himself and the music video will also be released soon.

“The song has everything to do with our current situation. Depression and mental issues are worse than ever, and THE STRUGGLE IS OVER addresses these problems. Proverbs 23:7 says that your mental state affects your well-being. If we start proclaiming that the ‘struggle’ is over, it might be over before we know it,” he explains. “The most important thing is the peace this message brings. External circumstances might not change immediately, but if you have peace and faith that the ‘struggle’ is over, you will have the courage to overcome anything.”

The music video’s concept is about two brothers who have been struggling their whole life and decided to exclaim that the “struggle” is over. The video shows that with every mountain you climb in life, the perfect sunset awaits you on the other side.

“The biggest blessings await after you’ve climbed the biggest mountains in life,” says Reggie.

The video is filmed in Emmerentia Dam and Northcliff Hill and inspired by Proverbs 23:7.

Wesley van der Westhuizen (Wesley West) produced the video with Reggie’s insights.

Reggie Peace, a.k.a. Reginald Hufkie, is an actor, musician, scriptwriter and songwriter from Schauderville in Port Elizabeth and has been working in the entertainment industry since 2011.

As solo artist, he is best-known for songs like Frequency, Do It – Peacemaker, Hoekom?, Kos Op Die Tafel (KODT), All That Matters, Better, and Move and collaborated with various artist on a song about South African Women, called African Queen, in 2020.

According to the musician, THE STRUGGLE IS OVER is very personal because he has also been struggling a lot over the past few months. “It is amazing to see God’s hand in my life. I have always had faith and hopes this song motivates people to listen and take action,” he concludes.

The song is available on digital platforms:
https://distrokid.com/hyperfollow/reggiepeace/the-struggle-is-over
Watch the video here: https://youtu.be/AXva_-DKAsg

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook: https://www.facebook.com/ReggiePeaceInt/
Instagram: @reggiepeace


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za


Reggie Peace stel kragtige nuwe enkelsnit vry!

Die liedjie het alles te doen met die pandemie waarin ons onsself bevind.

Die Covid-19 pandemie het baie mense se lewens omver kom gooi die afgelope jaar. Dit het vir baie in ’n stryd ontaard om fisies, finansieel en veral emosioneel te oorleef. Reggie Peace vind hoop in Spreuke 23:7 en wil ander ook bemoedig in hierdie moeilike tyd met sy kragtige nuwe enkelsnit, THE STRUGGLE IS OVER.

Hierdie is die agtste oorspronklike snit uit Reggie se eie pen (waarvan vier reeds oor die radio gehoor kan word) en daar is ook nou ‘n musiekvideo beskikbaar op YouTube!

“Die liedjie het alles te doen met die pandemie waarin ons onsself tans bevind. Depressie en emosionele probleme is slegter as ooit en THE STRUGGLE IS OVER spreek dit aan. Spreuke 23:7 sê dat jou denke ’n invloed het op jou welstand. As ons begin verkondig dat die ‘stryd’ verby is, kan dit dalk nog so wees voordat ons ons oë uitvee,” verduidelik hy. “Die belangrikste is die vrede wat dit bring. Uiterlike omstandighede mag dalk nie nou verander nie, maar as jy vrede en geloof het dat die ‘stryd’ verby is, sal jy enigiets aan kan aanvat.”

Die musiekvideo se konsep gaan oor twee broers wat basies hulle hele lewe lank gesukkel het en nou uitspreek dat die ‘struggle’ verby is. Die video beeld uit dat met elke berg wat jy klim in die lewe, die perfekte sonsondergang aan die ander kant vir jou wag. “The biggest blessings await after you’ve climbed the biggest mountains in life,” meen Reggie.

Die video is verfilm by Emmerentia Dam en Northcliff Hill en is geinspireer deur Spreuke 23:7.

Wesley van der Westhuizen (Wesley West) het die video vervaardig en Reggie het self ook insae gelewer.

Reggie Peace, oftewel Reginald Hufkie, is ’n akteur, musikant, draaiboek- en liedjieskrywer van Schauderville in Port Elizabeth. Hy beskryf homself as ’n rustige en nederige mens en werk al sedert 2011 in die vermaakbedryf.

Hy is veral bekend vir enkelsnitte soos Frequency, Do It – Peacemaker, Hoekom?, Kos Op Die Tafel (KODT), All That Matters, Better, en Move én het in 2020 saam met ander musikante ’n lied oor Suid-Afrikaanse vroue vrygestel genaamd African Queen.

Volgens die musikant, is THE STRUGGLE IS OVER baie persoonlik omdat hy self tans baie sukkel. “Om God se hand te sien oor my lewe is net amazing. Ek het altyd geglo en ek hoop die liedjie moedig mense aan om dit te luister en daarna aksie te neem,” sluit hy af.

Laai dit hier af: https://distrokid.com/hyperfollow/reggiepeace/the-struggle-is-over
Kyk die video hier: https://youtu.be/AXva_-DKAsg

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook: https://www.facebook.com/ReggiePeaceInt/
Instagram: @reggiepeace


PUBLISITEIT & BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za