My Family of Superheroes book – song now available

KE NALE MATLA

Local author, Zinhle T. Matthews is the name on everyone’s lips after the release of her debut children’s book, MY FAMILY OF SUPERHEROES, in which she masterfully uses the power of positive affirmation to help children access their inner hero.

Complementing the launch of this brilliant book is the release of an equally impressive song, KE NALE MATLA meaning “I am strong or I have the power”, a duet performed by the talented Mmatema and Katlego Ntsele, which is now available for digital download. Apart from being the book’s author, Zinhle is also the executive producer of Ke Nale Matla.

“Music has always been a big part of my family so, when the concept of the book became clear, I knew music had to feature somehow,” explains the mother of two who currently lives in Midrand. “I wanted the book to have a soundtrack, like movies do. My husband writes beautiful music, so I asked him to write the song using the words in the book. Within 24 hours he had written KE NALE MATLA.”

According to her husband and talented songwriter, Ntuthuko Matthews, the inspiration for this powerful single literally jumped off the pages of the beautiful book and he enjoyed piecing together the lyrics of the song. “It is surreal and also very fulfilling to know, that in some way I have managed to capture the theme of the book and present it in a different art form,” he shares.

Mmatema and Katlego both feel extremely honoured to be part of this special project. “I thought that the book and song was a nice idea and beautiful initiative. I also really enjoyed working on the song with the team, as well as with Katlego who is very humble and talented,” says Mmatema, who – as a mother herself – also enjoyed reading the book to her son. “I hope the song will encourage children to always keep their heads high and to remember that they can do anything they set their minds to,” Katlego adds.

Determined to live out her life purpose, Zinhle is also planning the release of a music video for KE NALE MATLA on Youth Day and reveals that this is simply the beginning as she also plans to establish a non-profit organisation to continue the work she has been called to do. She also hosts Transformation Monday sessions on Instagram to share some of the lessons she has and continues to learn.

MY FAMILY OF SUPERHEROES is an inspiring book with a powerful message which will resonate with children and caregivers alike. The book is available at Amazon, Ethnikids, Book Circle Capital and other selected bookstores and is set to be translated into various languages, and to be converted into an audio book as soon as possible.

Download the song here: http://itunes.apple.com/album/id1567197644?ls=1&app=itunes

SOCIAL MEDIA LINKS:

ZINHLE T. MATTHEWS
Facebook: https://www.facebook.com/zinhle.matthews
Instagram: @zinhlematthews
Twitter: @ZinhleThola

MY FAMILY OF SUPERHEROES
Facebook: https://www.facebook.com/zinhle.superheroes
Instagram: @myfamilyofsuperheroes
Twitter: @myfamilyofsuperheroes


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za


My Family of Superheroes boek lied nou beskikbaar

Om die sukses van hierdie briljante boek te vier, is daarpas ’n ewe indrukwekkende enkelsnit vrygestel met die naam KE NALE MATLA.

Plaaslike skrywer, Zinhle T. Matthews is die naam op almal se lippe na die vrystelling van haar eerste kinderboek, MY FAMILY OF SUPERHEROES, waarin sy baie slim te werk gaan om positiewe bevestiging te gebruik om kinders te help om hulle innerlike held te ontdek.

Om die sukses van hierdie briljante boek te vier, het sy pas ’n ewe indrukwekkende enkelsnit vrygestel met die naam KE NALE MATLA (wat “ek is sterk of ek het die krag” beteken). Hierdie duet deur Mmatema en Katlego Ntsele is nou in digitale formaat beskikbaar. Zinhle is ook die uitvoerende vervaardiger van hierdie indrukwekkende enkelsnit.

“Musiek was nog altyd ’n groot deel van my familie en nadat die konsep van die boek gefinaliseer is, het ek geweet dat musiek op ’n manier moes deel wees daarvan,” verduidelik Zinhle. “Ek wou hê dat die boek, net soos ’n fliek, ’n klankbaan moes hê. My man skryf die mooiste musiek en ek het hom toe gevra om ’n liedjie te skep deur gebruik te maak van die woorde in die boek. Binne vier-en-twintig-uur, was KE NALE MATLA geskryf.”

Volgens haar man, die talentvolle liedjieskrywer Ntuthuko Matthews, het die inspirasie vir hierdie treffende enkelsnit letterlik uit die blaaie van die pragtige boek gespring en het hy dit baie geniet om die lirieke aanmekaar te sit. “Dit voel nog onwerklik, maar ook baie bevredigend om te weet dat ek dit op ’n manier reggekry het om die tema van die boek vas te vang en in ’n ander kunsvorm weer te gee,” deel hy.

Mmatema en Katlego is albei baie geëerd om deel te wees van hierdie spesiale projek. “Ek het gedink dat die boek en liedjie beide goeie idees is en ’n pragtige inisiatief was om by betrokke te raak. Dit was baie lekker om saam met die span en Katlego aan die liedjie te werk. Sy is baie nederig en talentvol,” sê Mmatema, wat dit self baie geniet het om vir haar seuntjie Zinhle se boek te lees. “Ek hoop dat die liedjie kinders sal bemoedig om hulle koppe om hoog te hou en te onthou dat hulle enigiets kan bereik wat hulle graag wil,” voeg Katlego by.

Zinhle is vasberade om haar lewensdoel uit te leef en beplan om op Jeugdag ’n musiekvideo van KE NALE MATLA vry te stel en meen dat dit nog net die begin is van groot dinge. Sy beplan ook om ’n nie-winsgewende organisasie op die been te bring om die werk voort te sit wat sy geroep is om te doen. Sy bied ook Transformation Monday-sessies aan op Instagram om haar lewenslesse met mense te deel.

MY FAMILY OF SUPERHEROES is ’n inspirerende boek, met ’n kragtige boodskap wat by beide ouers en kinders sal aanklank vind. Dit is te koop by Amazon, Ethnikids, Book Circle Capital en ander uitgesoekte boekwinkels en gaan binnekort in verskeie ander tale, asook ’n luisterboek, beskikbaar wees.

Laai die enkelsnit hier af: http://itunes.apple.com/album/id1567197644?ls=1&app=itunes

SOSIALEMEDIASKAKELS:

ZINHLE T. MATTHEWS
Facebook: https://www.facebook.com/zinhle.matthews
Instagram: @zinhlematthews
Twitter: @ZinhleThola

MY FAMILY OF SUPERHEROES
Facebook: https://www.facebook.com/zinhle.superheroes
Instagram: @myfamilyofsuperheroes
Twitter: @myfamilyofsuperheroes


PUBLISITEIT & BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Alishia van Deventer
Sel: 083 635 4717
E-pos: alishia@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za