Ray Dylan releases new single

Ray Dylan

By jou voete lê is one of those songs that is sure to get the dance floor buzzing!

Fans who have been waiting for a new Ray Dylan dance hit for years can definitely look forward to the release of his latest single, BY JOU VOETE LÊ, which once again shows why he is considered the crown prince and guitar king of Afrikaans “sokkie” music.

This upbeat pop song, which he co-wrote with Piet Farrell during lockdown, was inspired by a friend’s experience abroad and is about South Africans who work abroad and miss home.

“I felt that it was time to show my fans that after fourteen years I am still staying true to my original sound and style,” explains the forty-two-year-old star. “It is important to understand your fans and what their expectations are. I am sure that they will not be disappointed by my latest release. BY JOU VOETE LÊ is one of those songs that is going to be an instant hit on the dance floor.”

This exciting new song is complemented by an equally impressive music video, which was filmed in Parys and produced by Vonk’s Wian van der Walt. It tells the story of a couple who have been together for a long time and the man has flashbacks of the good times they have shared together.

“We alternate between performance shots and flashbacks of the couple having fun together,” shares Wian. “I enjoyed filming the boat and motorcycle scenes the most, because it adds a fresh and dynamic element to the video.”

In addition to Ray, who appears in several performance shots, Samantha Maritz and Antonio Abreu also star as the couple in the flashback scenes of the video.

Watch the video here: https://youtu.be/6tVZp-7deog

BY JOU VOETE LÊ follows in the successful footsteps of Ray Dylan’s previous hit, Torrabaai, which was released in 2020 and was very well received. According to him, he was so surprised by the public’s positive reaction that he immediately started working on the next one.

Ray Dylan has been passionate about music since he was a youngster and started playing guitar at the age of three. He was only twelve years old when he started touring and performing with Bles Bridges and over the past thirty-three years has never doubted what he wanted to do with his life.

The SAMA acclaimed musician has released several gold and double platinum albums and singles over the years and is best-known for hits like Hokaai Stoppie Lorrie, Dis Verby, Jessica, Hier binne klop ’n Boerehart, Angel-face, You’re My Everything, Vir Ewig Jonk, Uitbasuin, Hier Teen Jou Lyf and more.

He currently lives in Vredefort and considers being part of major concerts like Skouspel and Krone and performing overseas as some of the highlights of his career so far.

When he is not on stage, Ray is busy working on a new Afrikaans album and he is also looking forward to collaborating with Juanita du Plessis in the near future.

BY JOU VOETE LÊ is just the beginning of big and exciting things to come and is definitely going to be a firm favourite on local dance floors and radio charts.

Download the song here: https://raydylan.lnk.to/ZQM8rDKr

SOCIAL MEDIA LINKS:
Facebook – https://www.facebook.com/raydylan
Instagram – @raydylanmusic
Website – www.ray-dylan.co.za

FOR BOOKINGS:
RDM PROMOTIONS
Jessica Dylan-Jersich
Cell: 084 561 1865
E-mail: jessica@ray-dylan.co.za


PUBLICITY & MARKETING:
STARBURST PROMOTIONS
Alishia van Deventer
Cell: 083 635 4717
E-mail: alishia@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za


Ray Dylan stel enkelsnit, By Jou Voete Lê, vry

By jou voete lê is een van daardie liedjies wat die dansvloer gaan laat gons!

Bewonderaars wat al lank uitsien na ’n lekker Ray Dylan-treffer van ouds kan solank nader skuif, want met sy splinternuwe enkelsnit – BY JOU VOETE LÊ – bewys hy weereens hoekom hy as die kroonprins en kitaarkoning van Afrikaanse sokkie beskou word.

Hierdie voetjeuklekker-popsnit, wat hy gedurende grendeltyd saam met Piet Farrell geskryf het, is geïnspireer deur een van sy vriende se ervarings oorsee en gaan oor Suid-Afrikaanse boere wat in ander lande werk en huistoe verlang.

“Ek het gevoel dat ek na veertien jaar vir my mark en ondersteuners moet wys dat ek steeds by my klank en musiekstyl hou,” verduidelik die twee-en-veertig-jarige ster. “Dit is belangrik om jou aanhangers te ken en te weet wat hulle verwagting is. Ek is seker daarvan dat ek hulle nie gaan teleurstel met my nuutste vrystelling nie. BY JOU VOETE LÊ is een van daardie liedjies wat die dansvloer gaan laat gons.”

Dié opwindende nuwe lied word gekomplementeer deur ’n ewe indrukwekkende musiekvideo, wat in Parys verfilm en deur Wian van der Walt van Vonk vervaardig is. Dit vertel die verhaal van ’n paartjie wat al lank by mekaar is en die man het terugflitse van goeie herinneringe wat hulle saam gehad het.

“Ons wissel tussen optredeskote en terugflitse van die paartjie wat saam iets lekker doen, soos piekniekhou of bootry,” verklap Wian. “Ek het dit die meeste geniet om die boot- en motorfietstonele te skiet, omdat dit ’n vars en dinamiese element tot die video voeg.”

Buiten vir Ray, wat in verskeie optredetonele verskyn, is Samantha Maritz en Antonio Abreu ook te sien as die paartjie in die terugflitse.

Kyk die video hier: https://youtu.be/6tVZp-7deog

BY JOU VOETE LÊ volg in die suksesvolle voetspore van Ray Dylan se vorige treffer, Torrabaai, wat in 2020 vrygestel en baie goed ontvang is. Volgens hom, was hy so verras oor hoe mense op hierdie enkelsnit gereageer het dat hy dadelik aan die volgende een wou begin werk.

Ray Dylan is al versot op musiek vandat hy ’n tjokkertjie is en het op die ouderdom van drie begin kitaar speel. Hy was maar twaalf jaar oud toe hy saam met Bles Bridges begin toer en optree het en het oor die afgelope drie-en-dertig-jaar nog nooit getwyfel oor wat hy met sy lewe wil doen nie.

Hierdie SAMA-bekroonde musikant het oor die jare verskeie goue- en dubbelplatinumstatus-albums en -liedjies uitgereik en is veral bekend vir treffers soos Hokaai Stoppie Lorrie, Dis Verby, Jessica, Hier binne klop ’n Boerehart, Angel-face, You’re My Everything, Vir Ewig Jonk, Uitbasuin, Hier Teen Jou Lyf en meer.

Hy woon tans in Vredefort en beskou die geleentheid om deel te kon wees van groot konserte soos Skouspel en Krone en om oorsee te kon optree as van die grootste hoogtepunte van sy loopbaan sover.

Hy werk tans aan ‘n splinternuwe album waarmee hy binnekort wil gaan toer en sien uit daarna om in die nabye toekoms saam met Juanita du Plessis te werk.

BY JOU VOETE LÊ is maar net die begin van ’n hele paar groot en opwindende dinge wat dié superster vir die toekoms beplan en gaan beslis koning kraai op dansvloere en treffersparades regoor die land.

Laai die liedjie hier af: https://raydylan.lnk.to/ZQM8rDKr

SOSIALEMEDIASKAKELS:
Facebook – https://www.facebook.com/raydylan
Instagram – @raydylanmusic
Webblad – www.ray-dylan.co.za

BESPREKINGS:
RDM PROMOSIES
Jessica Dylan-Jersich
Sel: 084 561 1865
E-pos: jessica@ray-dylan.co.za


PUBLISITEIT & BEMARKING:
STARBURST PROMOSIES
Gizela Arndt
Sel: 083 399 6869
E-pos: gizela@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za


Alishia van Deventer
alishia@starburstmusic.co.za
083 635 4717
Starburst Promotions
http://www.starburstmusic.co.za